Gümüşhane Üniversitesi 5 Öğretim Üyesi Alım İlanı

Murat Cenk


Gümüşhane Üniversitesi

✔ 5 Öğretim Üyesi alacak.

İlk Başvuru Tarihi: 08.11.2021

Son Başvuru Tarihi: 23.11.2021

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan “Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesi”nde belirtilen kriterleri taşımaları gerekmektedir. Ayrıca adayların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu’nca onaylanmış olması şarttır.), 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları gerekmektedir.


AKADEMİK İLANLARI KAÇIRMAMAK İÇİN 


AKADEMİK KADRO İLANLARI UYGULMASINI İNDİR, 

İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OL!



Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adaylar (http://www.gumushane.edu.tr/dosya/ogretim_uyesi_basvuru.doc) 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı örnekleri), Dil Belgesi (Yükseköğrenim Kurulu tarafından belirlenen merkezi dil sınavından en az 55 puan veya uluslararası geçerliliği Yükseköğrenim Kurulu tarafından kabul edilen dil sınavından denk bir puan almış olmak.) ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir.(Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Başvurular gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 gün süre içerisinde Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili birime yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuruda bulunan adayların, başvurdukları kadro ile ilgili 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile “Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesi”nde aranan koşulları sağlamadığı sonradan tespit edilmesi halinde bu adayların ataması yapılmayacak ve başvuruları iptal edilecektir.

İlgililere duyurulur.

Not: Kadrolara başvuracak adaylar Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Yönergesindeki Atama Bilgi Formunu doldurmaları gerekmektedir.

İLAN SIRA NO

FAKÜLTE- MYO

BÖLÜM

ABD/PROGRAM

UNVAN

DERECE

ADET

ŞARTLARI

1

Edebiyat Fakültesi

Psikoloji Bölümü

Deneysel Psikoloji Anabilim Dalı

Dr.Öğr.

Üyesi

1

1

Psikoloji veya Psikolojik Danışma ve Rehberlik Alanında Doktora yapmış olmak

2

Edebiyat Fakültesi

Psikoloji Bölümü

Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı

Dr.Öğr. Üyesi

1

1

Psikoloji veya Psikolojik Danışma ve Rehberlik Alanında Doktora yapmış olmak


3

Mühendislik ve

Doğa Bilimleri

Fakültesi

Yazılım Mühendisliği

Bölümü

Yazılım Mühendisliği

Anabilim Dalı

Dr.Öğr. Üyesi

1

1

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.Akıllı Şebeke Ağları ve Siber Güvenlik konusunda akademik çalışmalar yapmış olmak.

4

Mühendislik ve

Doğa Bilimleri

Fakültesi

Yazılım Mühendisliği

Bölümü

Yazılım Mühendisliği

Anabilim Dalı

Dr.Öğr. Üyesi

1

1

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.Veri Madenciliği ve Kümelemeli Tahminleme konusunda akademik çalışmalar yapmış olmak.

5

Mühendislik ve

Doğa Bilimleri

Fakültesi

Yazılım Mühendisliği

Bölümü

Yazılım Mühendisliği

Anabilim Dalı

Dr.Öğr. Üyesi

1

1

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.Biyomedikal Görüntü İşleme ve İnternet AğTeknolojileri konularında akademik çalışmalar yapmış olmak.


İlgili:


Akademik Kadro İlanları uygulamasını indirin akademik haberler, akademik kadro ilanları, burs ilanları, akademisyenler, akademisyen olmak isteyenler, akademik kariyer yapanlar, yapmak isteyenler ve yüksek lisans & doktora hakkında bilgilere anında ulaşın.


  • Akademik Kadro İlanları
  • Burs İlanları
  • Açık Arşiv Siteleri
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)
Yukarı Çık