İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğünden DÜZELTME İLANI

Murat Cenk

25/10/2021 tarihli ve 31639 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Enstitümüz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümleri Araştırma Görevlisi ilanımızdaki İlan Özel Şartı kısmı aşağıdaki gibi düzeltilmiştir

İlan No

Fakülte/Birim

Bölüm

Anabilim Dalı

ALES

Adt.

Unvan

Drc.

İlan Özel Şartı

2021/35

Mühendislik

Elektrik- Elektronik Mühendisliği

Elektrik- Elektronik Mühendisliği

SAY

2

Arş.

Gör.

5

6

Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.


İlgili:


Akademik Kadro İlanları uygulamasını indirin akademik haberler, akademik kadro ilanları, burs ilanları, akademisyenler, akademisyen olmak isteyenler, akademik kariyer yapanlar, yapmak isteyenler ve yüksek lisans & doktora hakkında bilgilere anında ulaşın.


  • Akademik Kadro İlanları
  • Burs İlanları
  • Açık Arşiv Siteleri
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)
Yukarı Çık