Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünden DÜZELTME İLANI

Murat Cenk
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünden DÜZELTME İLANI 

15.11.2021 tarihli ve 31660 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan, Akademik Personel Alım İlanımızda A) Öğretim Üyesi Kadrolarına (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) Ait İlan kısmında yer alan 12 sıra nolu ve 15 sıra nolu ilanlarımız aşağıdaki şekilde düzeltilmiş olup, Müracaatta Aranacak Şartlar Kısmında Doktor Öğretim Üyeleri İçin 3. (üçüncü) Satır, Başvuru Dilekçesi ve eki Özgeçmiş, Akademik Etkinlik Değerlendirme Formu, Niyet Mektubu, Doktora Belgesi Onaylı Sureti, Yabancı Dil Belgesi, Öğrenim Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Sureti, 2 adet Fotoğraf olarak değiştirilmiştir.



İlgili:


Akademik Kadro İlanları uygulamasını indirin akademik haberler, akademik kadro ilanları, burs haberleri, yüksek lisans ve doktora ilanları hakkında en güncel haberlere anında ulaşın.


  • Akademik Kadro İlanları
  • Burs İlanları
  • Açık Arşiv Siteleri
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)
Yukarı Çık