Uluslararası Matematik, Bilim ve Teknoloji Eğitimi Konferansı (ICEMST)

Hilal

Sunum Çağrısı

24-27 Mart 2022 tarihlerinde Ramada Plaza by Wyndham Antalya Hotel'de Antalya, Türkiye'de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Matematik, Bilim ve Teknoloji Eğitimi Konferansı'na (ICEMST) davetlisiniz . ICEMST, 2014'ten beri her yıl düzenlenmektedir. ICEMST,  Uluslararası Teknoloji, Eğitim ve Bilim Derneği'ne (ISTES) bağlıdır . ICEMST 2022, Iowa Eyalet Üniversitesi  ve  Doğu Virginia Tıp Okulu tarafından desteklenen 9. konferanstır  .  


24, 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde üç gece boyunca çift kişilik odada konaklama tüm katılımcılara ücretsizdir . Konferans günlerinde Ramada Plaza by Wyndham Antalya  Hotel'de  tam konaklama sağlanmaktadır. Katılımcılar iki kişilik odada kalacaklardır. Konferansa katılımcı veya dinleyici olarak kaydolan bir arkadaşınız veya meslektaşınızla odanızı paylaşmak istiyorsanız lütfen bize bildirin. Aksi takdirde, konferans düzenleme kurulu katılımcılara cinsiyetlerine göre odaları tahsis edecektir.

Konferansın amacı, fikirlerinizi paylaşmak, teorik ve pratik konuları tartışmak ve aşağıdaki alanlarda liderlerle bağlantı kurmak için fırsatlar sunmaktır. bilgi ve iletişim teknolojileri, fen eğitimi, eğitim bilimleri ve matematik eğitimi .

Konferansın sanal sunum seçeneği vardır. Sanal katılımcılara sunum sertifikaları verilecek ve bildirileri yüz yüze konferanslarımızda olduğu gibi program, özet ve bildiri kitaplarında yer alacaktır. Katılımcılara tüm konferans dokümanları (Konferans Program Kitabı, Konferans Özet Kitabı, Katılım Belgesi ve Bildiri Kitabı) dijital olarak gönderilecektir.

Lütfen önce kayıt olun ve özetinizi (teklifinizi) gönderin. Teklif gönderimleri için herhangi bir format yoktur. Özet (teklif), konferans hesabınızdaki gönderim paneline eklenecektir. Teklifiniz sunulmak üzere kabul edilirse, tam metninizi bildiri kitabında, konferans dergilerinden birinde veya yıllık kitapta yayınlanmak üzere yükleyebilirsiniz. Tam kağıt şablonu, Kağıt Yönergeleri menüsünde mevcuttur.

ICEMST, eğitim bilimleri, öğretim teknolojisi, fen eğitimi ve matematik eğitiminin tüm disiplinlerindeki teori, araştırma veya uygulamaları ele alan başvuruları davet etmektedir.
 
ICEMST aşağıdakiler için düzenlenmiştir:

  • Eğitim bilimleri, öğretim teknolojisi, fen eğitimi ve matematik eğitiminin tüm disiplinlerinde öğretim üyeleri
  • Mezun öğrenciler
  • K-12 yöneticileri
  • öğretmenler
  • müdürler
  • Eğitim ve ilgili alanlarla ilgilenen herkes

Hakemlik sürecinden sonra, tüm bildiriler Konferans Bildirilerinde yayınlanacaktır.
 
Saygılarımla,
 
ICEMST Düzenleme Kurulu

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.


KONGRE VE SEMPOZYUM İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN 


AKADEMİK KADRO İLANLARI UYGULMASINI İNDİR, 

BURS HABERLERİNDEN ANINDA HABERDAR OL!



  • Akademik Kadro İlanları
  • Burs İlanları
  • Açık Arşiv Siteleri
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)
Yukarı Çık