İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 8 Araştırma Görevlisi ve 6 Öğretim Görevlisi Alacak

Murat Cenk
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi  8 Araştırma Görevlisi ve 6 Öğretim Görevlisi Alacak
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi

✔ 8 Araştırma Görevlisi

✔ 6 Öğretim Görevlisi alacak

İlk Başvuru Tarihi: 02.11.2021

Son Başvuru Tarihi: 16.11.2021

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğünden:

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ/ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI


Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun'un Ek Madde 38 uyarınca 50/d maddesi ile 31. maddesi kapsamında “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri doğrultusunda araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi alınacaktır.


AKADEMİK İLANLARI KAÇIRMAMAK İÇİN 


AKADEMİK KADRO İLANLARI UYGULMASINI İNDİR, 

İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OL!




No.

Fakülte

Bölüm

Anabilim Dalı

ALES Puanı ve

Türü

Y.Dil

Puanı

Adt.

Unvan

Drc.

İlan Özel Şartı

1

İslami İlimler

Temel İslam

Bilimleri

Kelam ve İslam Mezhepleri Tarihi

EA/SÖZ/70

50

1

Araştırma Görevlisi

5

İslami İlimler veya İlahiyat Fakültesi mezunu olmak. Kelam alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak, Kelam ve İslam Mezhepleri alanında Doktora yapıyor olmak

2

Felsefe ve Din

Bilimleri

Din Bilimleri

EA/SÖZ/70

50

1

Araştırma Görevlisi

5

İslami İlimler veya İlahiyat Fakültesi mezunu olmak, Din Sosyolojis alanında Tezli Yüksek Lisans yapıyor olmak

3

Mühendislik ve Mimarlık

Harita Mühendisliği

Kamu Ölçmeleri

SAY/70

70

1

Araştırma Görevlisi

5

Harita, Geomatik veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve bu anabilim dallarının birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

4

Mühendislik ve Mimarlık

Harita Mühendisliği

Ölçme Tekniği

SAY/70

70

1

Araştırma Görevlisi

5

Harita, Geomatik veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve bu anabilim dallarının birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

5

Eczacılık

Eczacılık

Meslek

Bilimleri

Farmasötik Kimya

SAY/70

50

1

Araştırma Görevlisi

5

Eczacılık Fakültesi mezunu olmak ve Farmasötik Kimya alanında Doktora yapıyor olmak.

6

Eczacılık

Eczacılık

Meslek

Bilimleri

Klinik Eczacılık

SAY/70

50

1

Araştırma Görevlisi

5

Eczacılık Fakültesi mezunu olmak ve Klinik Eczacılık alanında Doktora yapıyor olmak.

7

SBBF

Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Halk Edebiyatı

SÖZ/70

50

1

Araştırma Görevlisi

5

İlgili Fakültelerin Türk Dili ve Edebiyatı veya Türk Halk Bilimi bölümlerinden mezun olmak. Türk Halk edebiyatı veya Türk Halk Bilimi alanlarında tezli yüksek lisans yapıyor olmak

8

SBBF

Türk Dili ve Edebiyatı

Yeni Türk Dili

SÖZ/70

50

1

Araştırma Görevlisi

5

İlgili Fakültelerin Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmak. Türk Dili alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

9

Sağlık

Hizmetleri

MYO

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler

Fizyoterapi

SAY/70

50

1

Öğretim Görevlisi (Ders verecek)

2

Fizik Tedavi (Fizyoterapi) ve Rehabilitasyon Bölümü lisans derecesine sahip olmak. Alanında yüksek lisans derecesine sahip olmak. Alanında en az 3 yıl Yükseköğretim kurumlarında ders verme tecrübesi olmak.



10

Sağlık

Hizmetleri

MYO

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler

İlk Yardım ve Acil

SAY/70

50

1

Öğretim Görevlisi (Ders verecek)

2

Acil Yardım ve Afet yönetimi alanında lisans, İlk ve Acil Yardım yüksek lisans derecesine sahip olmak. İlk ve Acil Yardım alanında eğitici eğitimi sertifikalarına sahip olmak. İlk ve Acil yardım alanında en az 3 yıl Sağlık Bakanlığı veya Yükseköğretim kurumlarında eğitim tecrübesi olmak

11

Yabancı

Diller

Yabancı Diller

Yabancı Diller

SÖZ/EA/SAY 70

85

1

Öğretim Görevlisi (Ders verecek)

4

Eğitim Fakültelerinin İngiliz Dili Eğitimi (İngilizce Öğretmenliği) lisans programından mezun olmak, İngiliz Dili Eğitimi (İngilizce Öğretmenliği) alanında tezli Yüksek Lisans mezunu olmak, Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası en az 2 yıl İngilizce Öğretmenliği alanında tecrübe sahibi olmak.

12

Rektörlük

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

EA/SÖZ/70

50

1

Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)

2

Medya ve iletişim veya Halkla İlişkiler alanında lisans ve tezli yüksek lisans mezunu olmak. Üniversitelerin İşletmede mesleki eğitim uygulamaları alanında görev yapmış olmak, İnsan Kaynakları Bilgi Yönetim Uzmanı olarak en az iki yıl iş tecrübesi sahibi olmak

13

Merkezi Araştırma Laboratuvarları Uygulama ve Araştırma Merkezi

SÖZ/EA/SAY/70

50

1

2

İ.İ.B.F. bölümlerinden lisans ve tezli yüksek lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla Ar-Ge ve İnovasyon proje (KOSGEB, TÜBİTAK) yöneticiliği yapmış olmak, Doğrudan Yabancı Yatırımlar, Yatırım Teşvik, ÇED ve Patent/Marka Tescil konularında süreç yönetim tecrübesine sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarında çalışmış olmak.

14

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

SAY/70

50

1

2

Lisans ve tezli Yüksek Lisans Mezunu olmak, Belgelendirmek şartıyla Yazılım geliştirme uzmanlığı alanında bilgisi olmak, Mobil yazılım geliştirme arayüzleri ve mobil yazılım geliştirme hakkında bilgisi olmak, Uzaktan Eğitim süreçlerinin tasarımı ve yönetimi hakkında bilgisi olmak, Siber güvenlik ile ilgili bilgisi olmak


Başvuru Başlangıç

02.11.2021

Başvurular aşağıda belirtilen bağlantı adresinden elektronik olarak yapılacaktır. Başvurulara ilişkin ön değerlendirme ve

Son Başvuru

16.11.2021

Ön Değerlendirme Sonucu

19.11.2021

nihai değerlendirme sonuçları ilgili birimin internet sayfasından ve kişisel başvuru ekranından ilan edilecek olup ilanların

Giriş Sınavı

16.11.2021

yayınlanacağı birim internet sayfaları aşağıda belirtilmiştir. Bu sitelerden ve sistem üzerinden yapılan duyuru ve bildirimler

Nihai Değerlendirme Sonucu

23.11.2021

tebligat mahiyetindedir, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.


İlana başvurular internet üzerinden, https://ubs.ikc.edu.tr/HRM/AkademikBasvuru/PersonelBasvuru/Giris adresinden elektronik olarak gerçekleştirilecek olup başvuruya ilişkin bilgilere ve başvuru kılavuzuna www.ikcu.edu.tr ve personel.ikc.edu.tr adresinden ulaşılabilinir. Fiziksel belge ve posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuruya ilişkin bilgi almak, karşılaşılabilecek sorunları bildirmek veya yardım almak için telefon ve adresler aşağıda belirtilmiştir.

Başvuru Yerleri, İnternet Sayfası Adresleri ve Telefon Numaraları

Başvuru adresi

Telefon

Birim İnternet Sayfaları

Adres

https://ubs.ikc.edu.tr/HRM/AkademikBasvuru/PersonelBasvuru/Giris

0 (232) 329 35 35

Eczacılık Mühendislik ve Mimarlık İslami İlimler Sosyal ve Beşeri Bilimler Yabancı Diller Sağlık Hizmetleri MYO Personel Daire

Başkanlığı

eczacilik.ikcu.edu.tr muh.ikcu.edu.tr iif.ikcu.edu.tr ssbf.ikcu.edu.tr ydy.ikcu.edu.tr shmyo.ikcu.edu.tr personel.ikcu.edu.tr

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Çiğli Ana Yerleşkesi 35620 Balatçık Çiğli/İZMİR

 

Genel ve Özel Şartlar

Adayların;

-657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları,

-Giriş sınavının yapılacağı 2021 yılı Kasım ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olması, (16/11/1986 tarihi ve sonrasında doğanlar)

-İlanda belirtilen ALES (ilanda belirtilen puan alanında son beş yıl içinde alınan/ALES muafiyetinden yararlanacakların durumlarını ibraz etmeleri durumunda değerlendirme puanı 70 olarak dikkate alınır.) puan ve puan türü ile yabancı dil puanına sahip olmaları, yabancı dille eğitim ve öğretim yapılan programlardaki öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda atama yapılacak programın eğitim dilinde en az 85 puana sahip olmak şarttır.

-Adayların transkriptleri, öndeğerlendirme ve nihai değerlendirilme aşamalarında 100'lük not sistemine göre değerlendirilecek olup, diğer not sistemleri ve diğer not sistemleri ile aynı anda 100'lük not da bildiren transkriptlerin değerlendirilmesinde Yükseköğretim Kurulu Eşdeğerlik Tablosu kullanılacaktır.

-Adaylar aynı ilan dönemi içerisinde şartlarını taşıdığı tek ilana başvurabilirler.

-Araştırma görevlisi kadrolarına atamalar 2547 sayılı Kanun'un Ek Madde 38 uyarınca 50/d maddesi kapsamında yapılacaktır.

-06/02/2013 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği'nde belirtilen azami süreleri dolduran ancak 2016-2017 eğitim öğretim güz yarıyılı itibari ile azami süreleri yeniden başlatılan lisansüstü öğrencilerinin araştırma görevlisi kadrolarına başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

-Araştırma görevlisi kadrosuna müracaat ederek atanmaya hak kazanan adayların, atama esnasında ilanda belirtilenlerden farklı alan ve aşamada öğrenciliğe devam ettiği tespit edilenlerin atamaları yapılmaz.

-İlan niteliklerinde belirtilen yüksek lisans ve doktora alanları ile ilgili Enstitü Müdürlüklerinden belge alınması zorunludur.

-Başvuru sistemi ile ilgili ayrıntılı bilgi Başvuru Kılavuzu'nda belirtilmiş olup Başvuru Kılavuzu'na ve detaylı bilgiye Üniversitemiz internet sayfasında yer alan "Duyurular" kısmından ulaşılabilir. Üniversitemiz, kılavuzda yazan hususlara, başvuranın riayet etmemesi halinde başvuruyu kabul etmeme hakkını saklı tutar.

-Üniversite zorunlu hallerde sınav takviminde değişiklik yapma ve her aşamasında ilanı iptal etme hakkını saklı tutar, değişikliğe ilişkin duyurular kişisel başvuru ekranından ve kadronun ilan edildiği birim internet sayfasından ilan edilir, ayrıca tebligat yapılmaz.

İlgili:


Akademik Kadro İlanları uygulamasını indirin akademik haberler, akademik kadro ilanları, burs ilanları, akademisyenler, akademisyen olmak isteyenler, akademik kariyer yapanlar, yapmak isteyenler ve yüksek lisans & doktora hakkında bilgilere anında ulaşın.


  • Akademik Kadro İlanları
  • Burs İlanları
  • Açık Arşiv Siteleri
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)
Yukarı Çık